Tодор Неделев е близо до завръщане в Ботев (Пловдив)! Това съобщава

...
Tодор Неделев е близо до завръщане в Ботев (Пловдив)! Това съобщава
Коментари Харесай

ГОЛЯМ УДАР: Неделев и Попето се събират в Ботев ?

Tодор Неделев е покрай завръщане в Ботев (Пловдив)! Това оповестява " Фен Страница Лудогорец България " във Facebook, представена от " Тема спорт ". Трябва да се означи, че въпросната страница е в много положителни връзки с управлението на орлите и съвсем всички " предварителни " вести, които излизат от нея, след това се удостоверяват.

Опитният играч пристигна в Разград през февруари, като изигра единствено 9 мача с 1 гола и по този начин и не се наложи в състава на Ивайло Петев. През този сезон бе на терена само при загубата от Крумовград с 1:3 и успеха над Етър с 5:0.

При представянето си като на новото попълнение на Ботев преди няколко дни Ивелин Попов пък съобщи: " Вярвам, че който и да е направил неточност - може да се елементарни. Всички бъркаме. Тодор е един от бисерите на Пловдив. Говорихме си с него, откакто подписах и той утвърждава идването ми на " Колежа ".

Евентуалното завръщане на Неделев и привличането на Ивелин Попов може би са ходове, с които притежателят Антон Зингаревич пробва да успокои ситуацията в Ботев. В петък той ще организира значима среща с почитатели на тима. Тя се състоя в конферентна зала " Линдерхоф " на хотел " Йегерхоф ". 

Идеята на съветския предприемач е тези срещи да се трансфорат в традиция и на тях да се разискват въпроси по отношение на развиването на " жълто-черния " клуб. Според осведомени Зингаревич ще опита да понижи напрежението в Ботев, както и увеличаващото се отрицателно отношение към него от страна на почитателите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР